RC Grill
Vi välkomnar alla till vår restaurang och vårt café på Racketcentrum. Här finns något för alla smaker, oavsett om du är hungrig efter träningen eller äter middag med kollegorna. Vår specialitet på Rc Grill är grillade rätter i alla former. Restaurangen och caféet ligger i hjärtat av anläggningen och har plats för sammanlagt 150 gäster.
Bokning av buffér/alacarte och paketbokningar med bowling görs antingen på info@rcgrill.se, info@rcbowl.se eller över telefon 036-16 22 20 eller 036 – 33 660 10.
Bokningstelefonen 036 336 60 10
E-post: info@rcgrill.se
Skräddarsydda paket och större sällskap:
Kontakta Martin Claesson 036-16 26 90
Karl-Peter Falk 036-3366021
LUNCH VECKA 50
MÅNDAG
Kalvnoisetter, friterade bakpotatisklyftor, bearnaise och kräftstjärtar.
Ört-parmesan panerad sej, vitvinssås och kokt potatis.
TISDAG
Pulled porc Taco style, m rostad majs, syrad lök mm.
Ört-parmesan panerad sej, vitvinssås och kokt potatis.
ONSDAG
Helgrillad fläskfilé, primörsallad, ört-kräm och rödvinsreduktion.
Havets Wallenbergare m dill, smörbrynta räkor, potatismos.
TORSDAG
Lyxigt Kalvfärslimpa, rostade potatis/morötter, timjansås.
Havets Wallenbergare m dill, smörbrynta räkor, potatismos.
FREDAG
Grillbuffé, olika såser och potatis alternativ 159:-
Rödspätta med remouladsås 135:-
Favoriten måndag-torsdag
Wallenbergare, potatismos, lingon 145:-
Veckans sallad
Caesar Sallad m grillad kyckling.
Veckans soppa
Krämig Kronärtskockssoppa.
Inkl. måltidsdryck, smör, bröd, salladsbuffé samt kaffe & dessert …135 kr/person
Pensionärspris efter kl. 13.00 115:-
Välkommen på lunch!
Fri parkering för alla våra lunchgäster
• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •
Catering från RcGrill
Oavsett om det gäller en 40-årsfest, ett bröllop, företagsevenemang, julbord, en studentskiva, AW på jobbet, kan vi på RcGrill erbjuda catering av allra bästa kvalitet och med stor erfarenhet.
För prisförslag och bokning kontakta vår köksmästare Sonny på 0705-172686 eller info@rcgrill.se
Koppla av, njut av ditt sällskap och låt oss laga maten!
NYÅRSCATERING
Förrätt
Havscocktail
Lax, räkor, avokado, mango,
toppad med rostad sesam & krispig sallad.
Varmrätt
Grillad Oxfilé Surf ’n Turf
Smör-provensal,rödvinsreduktion,
potatiskaka, toppad m grillad spansk jätteräka.
ELLER
Bakad Röding
Sandefjordsås med gräslök och kaviar,
färskpotatis, grillad citron och primörer
Dessert
Choklad Trio
Vitchoklad ganasch, hallon coulie,
silkeslen chokladmousse på mjölk och mörk choklad toppad med rostad pistage
Pris: 499 kr per kuvert
Beställning: Senast 25/12
Avhämtning: Nyårsafton mellan kl. 13.00–17.00
Instruktioner för tillagning och uppläggning följer givetvis med