Aktiviteter på RC Arena

 • Bowling

  Bowling

  RC Bowl Arena är en av Sveriges största och mest moderna bowlinghallar. Här finns tjugo bowlingbanor för alla typer av spelare.

 • Tennis

  Tennis

  På Racketcentrum finns fyra hardcourts inomhus och fem nyanlagda grusplaner utomhus för alla typer av tennisspelare.

 • Padel

  Padel

  Tennis, badminton, squash och pingis. Nu kompletterar vi med Padel! Störst på racketsport sedan 1981.

 • Squash

  Squash

  På Racketcentrum har vi två fina squashbanor som används mycket flitigt av elitspelare, motionärer, kompisgäng och företag.

 • Badminton

  Badminton

  Vad sägs om att testa världens snabbaste racketsport med bollhastigheter upp till 342 km/h? På Racketcentrum har du chansen.

 • Gym/Nordic Wellness

  Gym/Nordic Wellness

  I Nordic Wellness nybyggda, moderna gym i Racketcentrums lokaler har du alla möjligheter att hålla kroppen i toppform.

 • Klättring

  Klättring

  Klättring är ett perfekt sätt att träna såväl fysiskt som mentalt. På Racketcentrum finns stora, fina ytor för alla typer av klättrare.

 • Curling

  Curling

  Curling är rolig och taktisk sport som passar perfekt på såväl kundträffar som firmafester eller tillsammans med kompisarna.

Att göra i området

Hos oss behöver ingen sitta sysslolös, men får du lust att ge dig ut och ta en titt på omgivningarna finns det ännu mer att göra och se på nära håll. Kinnarps arena och HV71 är våra närmsta grannar, med möjlighet till både rafflande matcher och skridskoåkning för allmänheten. Alldeles nära finns också Rosenlundsbadet, Jönköpings äventyrsbad för hela familjen. Även Vättern bjuder naturligtvis på friska bad, Sannabadet är en av flera badplatser i området. För den som föredrar att titta på vår vackra sjö, förslagsvis över en picknick-korg från vår restaurang, rekommenderas strövområdet i närheten av vår anläggning. Mässområdet Elmia finns i samma kvarter som RC Hotel och erbjuder spännande mässor och utställningar under hela året.

Kontakta gärna vår reception för mer information eller besök Destination Jönköping för tips om vad som händer i hela regionen http://www.jkpg.com/sv/